Home

Syntrapxl campus Pelt

18/03/2024
Sinds twee jaar heeft het opvangcentrum een samenwerking met Syntrapxl campus Pelt.

De cursisten gespecialiseerde voetverzorging van Syntrapxl Campus Pelt zoeken op regelmatige basis klanten om hun aangeleerde technieken te oefenen. Ook de vrouwelijke bewoners van ons opvangcentrum worden hartelijk verwelkomd.

De voorbije twee jaar konden heel wat vrouwen al genieten van een medische pedicure. Hun voeten worden zorgvuldig behandeld en de cursisten geven onze dames advies over verdere verzorging. 

De samenwerking is een win-winsituatie voor beide partijen. De cursisten krijgen extra oefenkansen en de bewoners worden verwend. Bovendien leren ze elkaar beter kennen tijdens de consultatie en komen de cursisten meer te weten over de werking van Fedasil Lommel. 

Binnenkort nodigt de campus ons opnieuw uit voor een verwenmoment in teken van moederdag. Dan zullen de bewoners kunnen genieten van een manicure. We kijken er naar uit! 

Interesse om net zoals Syntrapxl Campus Pelt een samenwerking aan te gaan met het opvangcentrum van Fedasil Lommel? Informeer je snel via info.lommel@fedasil.be en we bespreken de mogelijkheden.