Home

Opendeurdagen in de opvangcentra

27/08/2019
September is feestmaand: kom langs in de opvangcentra van Fedasil voor een opendeurdag of om hun verjaardag te vieren.

Zondag 1 september – Sugny – het centrum wordt 20 jaar

Feestelijke namiddag ter gelegenheid van 20 jaar opvangcentrum in Sugny (Vresse-sur-Semois). Op de agenda staan onder meer optredens, food truck, paardenmolen en tal van animatie.

Zaterdag 7 september - Neder-over-Heembeek – het centrum wordt 15 jaar

15 jaar, dat verdient een feestje! Kom langs voor een lekkere barbecue, neem een kijkje achter de schermen of trap een balletje met enkele jongeren van het centrum. Reserveren verplicht (info.noh@fedasil.be).

Zondag 15 september - Steenokkerzeel - Opendeurdag

Het centrum voor NBMV organiseert een brunch en verschillende bezoeken om de genodigden te informeren over het leven in een OOC.

Zondag 15 september - Klein Kasteeltje Brussel - Open Monumentendag

Kom meer te weten over de geschiedenis van het gebouw en bewonder de 1200 m² expressieve en kleurrijke fresco's van de Peruviaanse schilder Domingo Huamán Peñaloza.

Zaterdag 21 september - Morlanwelz - Wereldkeuken

De bewoners van het centrum bieden degustaties aan uit de wereldkeuken. Later op de dag volgen concerten, een tentoonstelling en verschillende activiteiten.

Zaterdag 21 september – Florennes - Opendeurdag

In Florennes krijgt u de kans om van de culturele diversiteit van de bewoners te proeven in verschillende stands met eten en zelfgemaakte producten. Voor de kleinsten is er een springkasteel.

Zondag 22 september - Broechem - Repair café

Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het leven in het centrum, openen de collega's van Broechem nog eens de deuren voor het grote publiek. Met deze keer ook een Repair café.

Zondag 22 september - Poelkapelle - Spel zonder grens

Kom uw teamgeest testen tijdens een obstakelparcours! Inschrijving per team van 6 via info.poelkapelle@fedasil.be. Voor de sportievelingen zijn er ook drankjes en hapjes voorzien.

Facebook

De meeste activiteiten worden aangekondigd via de Facebookpagina van de verschillende centra. Aarzel niet om ze te 'liken'!