Home

Samen sterk met ons netwerk

31/05/2024
Ontdek hoe ons opvangcentrum samenwerkt met lokale partners voor een betere toekomst en bijdraagt aan een verrijkende ervaring voor beide partijen.

De Kriekelaar, één en al solidariteit 

Ons opvangcentrum bloeit open door de steun van ‘De Kriekelaar’. Hun enthousiaste team ondersteunt onze buurtinitiatieven en stelt onder andere haar keuken open voor kookateliers. Ook kregen enkele jonge koks de kans om hun eerste vrijwilligerswerkervaring op te doen tijdens de jaarlijkse foodmarket. De buurtkeuken schonk dan weer hun opbrengst aan ons. Deze centjes konden we goed gebruiken voor de aankoop van verf voor het project met streetartists Samuel Idmtal en Orlando Kintero. We konden hiervoor ook rekenen op de financiële steun van Inclusio, de eigenaar van het gebouw. We zijn dankbaar voor de verbondenheid en gulle giften die ons opvangcentrum versterken!

Odisee, partner in onderwijs

Deze samenwerking biedt niet alleen studenten waardevolle praktijkervaring, maar verrijkt ook ons opvangcentrum met nieuwe perspectieven en kennis. Odisee schonk eveneens de opbrengst van de actie van de Warmste Week integraal aan ons centrum. We gingen samen shoppen en kochten een berg kookmateriaal aan. We zijn trots op onze groeiende samenwerking en erkentelijk voor de hartverwarmende steun!

Ook interesse in een zinvol partnerschap? Stuur een e-mail naar veerle.mertens@fedasil.be