Home

KERSTMARKT

01/12/2014

Naar jaarlijkse gewoonte wordt het terrein van het opvangcentrum in Poelkapelle weer omgetoverd tot een prachtige kerstmarkt. Zaterdag 13 december kunt u van 17uur tot 22uur komen genieten van een unieke kerstsfeer!
Er zijn allerhande kerstkraampjes voorzien, waar u alvast enkele cadeautjes kan kopen voor onder de kerstboom of in de kerstsok! De kinderen kunnen er knutselen en hun eigen cupcake feestelijk versieren terwijl de rest van de familie kan genieten van een heerlijk glaasje glüwhein. Er is een ruim aanbod aan hapjes en warme en koude dranken voorzien. Om 20 uur zorgt de band “De Poldercowboys intiem” voor de muzikale sfeer. Ze brengen een mix van Engelstalige, Franse- en Nederlandstalige liedjes : folk, country, chanson en kleinkunst,...  Voor een mooie herinnering aan de avond kan u langsgaan bij de stand “gekke kerstfoto’s”.
Het personeel, de vrijwilligers en bewoners van het opvangcentrum bezorgen jullie een heerlijke avond waar jullie alvast in een winterse maar vooral multiculturele  kerstsfeer kunnen komen! Iedereen van harte welkom!