Home

Bezoek en giften Rotary Zaventem

03/05/2019
Verleden week kreeg het opvangcentrum van fedasil in Zaventem het bezoek van Rotary Club Zaventem, en ze kwamen niet met lege handen.

We kregen heel wat sportmateriaal, degelijke basket- en volleyballen, pingpongpaletten en petanqueballen... en de belofte om later nog eens langs te komen met kinderspullen en ondergoed voor onze inwoners. (Het is zuiver toeval, maar een dag later beviel ook de eerste van de vier zwangere vrouwen die in het opvangcentrum verblijven.) De leden van Rotary Zaventem kregen een rondleiding en toonden veel interesse voor het dagelijks leven in het centrum. We zijn oprecht blij om te kunnen rekenen op de constructieve steun van Rotary bij het vergemakkelijken van het leven van onze bewoners bij Fedasil Zaventem.

Wil u ook meehelpen? Fedasil Zaventem heeft soms veel aan kleine dingen: scharen, schriften, schrijfblokken, brooddozen, schrijfgerief, slijpers, pennenzakken, boekentassen en hangtassen voor de kinderen die school lopen. En alle soorten babyspullen voor de nieuwgeboren kinderen... Bij voorbaat dank aan iedereen die bijdraagt!