Home

Bedankt

26/04/2019
Bedankt iedereen voor de vele steunbetuigingen.

Beste vrienden, partners, buren,... 

Zoals u vernam werd het opvangcentrum van Broechem op woensdag 24 april opgeschrikt door het plotse overlijden van een van onze jonge bewoners, Daniël. 
De familie van de jongen, maar ook alle medebewoners en medewerkers van Fedasil zijn zwaar aangeslagen door dit drama.  

Daniël was een immer vrolijke jongen, die van fietsen, dansen en muziek hield. In het opvangcentrum reed hij voortdurend rond op zijn BMX. Omwille van zijn vrolijk en speelskarakter was hij bij alle bewoners gekend.  Sinds een vijftal maanden ging hij naar de lagere school, de springplank te Broechem. In het vierde leerjaar volgde hij les bij juf Karen. De andere kinderen uit het opvangcentrum maakten donderdag speciaal voor hun vriend, Daniël, tekeningen. Ze missen hem en denken veel aan hem. “Daniël waar je ook bent, fiets maar verder!” In het herdenkingshoekje dat speciaal voor hem werd ingericht kan iedereen op zijn of haar manier afscheid nemen. 

De vele steunbetuigingen die we ontvangen van u, gericht aan de familie, onze bewoners en personeelsleden doen ONS erg deugd, en we willen u daar graag voor bedanken. 

We hopen dat er snel antwoorden komen op de vele vragen die momenteel rond het overlijden hangen. We vertrouwen hiervoor op de goede werking van de politiediensten en onderzoekers. 
Momenteel doen wij er als medewerkers van Fedasil alles aan om samen in een serene sfeer te zorgen voor de nodige steun en begeleiding - in de eerste plaats voor de familie, medebewoners en medewerkers. 

De komende weken zal ons opvangcentrum een aantal geplande activiteiten annuleren, het belangrijkste is nu dat we de rust kunnen laten terugkeren in ons opvangcentrum. 

Nogmaals dank voor de vele steun die jullie aan ons allen geven, dat betekent veel voor ons.

De directie en medewerkers van Fedasil Broechem.