Home

Grabbelpas in samenwerking met Gemeente Arendonk

27/06/2024
Tijdens de grote vakantie organiseert de jeugddienst van de gemeente Arendonk een boeiend vakantieprogramma waar sport, spel, knutselen, avontuur en ontspanning centraal staat. Twee activiteiten gaan door in het opvangcentrum voor asielzoekers.

Welness
Aanstaande maandag kunnen kids tussen 6 en 12 jaar samen met de kids van het opvangcentrum komen relaxen om te bekomen van een intensief schooljaar. We doen yoga, een geleide meditatie, we doen een gezichtsverzorging, handverzorging en we nemen een ontspannend voetbadje. We leven ons daarna nog uit met make up en nagellak. Kortom, we nemen een beetje me-time.

Afrikaans koken
Heb jij ooit al gehoord van samosa’s? Dit zijn overheerlijke bladerdeeghapjes uit de Afrikaanse cultuur. Op 26 augustus gaan we deze leren klaarmaken, maar vooral ook proeven. En misschien kan je er wel een paar mee naar huis nemen.

Wil je graag meer info over onze activiteiten of wil je nog inschrijven voor de kookworkshop, kijk dan snel op https://arendonk.be/vrije-tijd/jeugd/vakantiewerking/grabbelpas