Home

HoGent op bezoek

04/04/2023
Afgelopen week hadden we enkele studenten van de richting orthopedagogie aan HoGent op bezoek in ons opvangcentrum. Ze organiseerden een leuke activiteit voor de minderjarige jongens die bij ons verblijven.

De bewoners werden opgedeeld in twee teams. De studenten hadden een heleboel verschillende spelletjes voorbereid, waaronder een voetbalmatch, 10-bal, chinees voetbal en een memory-estafette. Zo konden de jongens hun energie kwijt en tegelijkertijd nieuwe dingen leren en elkaar beter leren kennen. Iedereen zette zijn beste beentje voor om de overwinning te behalen, maar uiteindelijk was het team blauw die als winnaar uit de bus kwam.

De studenten van HoGent organiseerden deze activiteit als onderdeel van een schoolopdracht. Wij zijn dan ook heel blij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan het leerproces van de toekomstige professionals in de orthopedagogie. We zijn altijd op zoek naar meer vrijwilligers en organisaties die ons willen ondersteunen in onze missie. Als u geïnteresseerd bent in het organiseren van een activiteit of als u ons op een andere manier wilt ondersteunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info.bordet@fedasil.be