Steenokkerzeel

OC Steenokkerzeel  is één van de opvangcentra voor asielzoekers in België die rechtstreeks worden beheerd door Fedasil. Het opvancentrum van...

Nieuws

  • Het centrum is op zoek naar vrijwilligers om een handje toe te steken in het centrum.  We zijn op zoek naar hulp voor specifieke zaken maar ook andere suggesties zijn bespreekbaar.

  • Op vrijdag 2 december organiseert OOC Steenokkerzeel in samenwerking met gemeente Steenokkerzeel een filmavond. Op het programma staat de bekroonde documentaire ' A Syrian Lovestory'. Een aangrijpend verhaal over een gezin in Syrië.  

  • Ons opvangcentrum verdeelt deze week zijn nieuwsbrief.

  • Opendeurdag ooc Steenokkerzeel

    Zondag 4 september organiseren we onze opendeurdag.  Wegens onze verbouwingswerken sloegen we vorig jaar een editie over maar dit jaar maken we er een groot feest van.  We voorzien die dag tal van activiteiten voor jong en oud. Wereldkeuken met verschillende hapjes, muziek, optredens, infosessies & rondleidingen en heel wat kinderanimatie. Bovendien kan u het resultaat van onze verbouwingen komen bekijken. In CC De Camme in Perk loopt er die dag tevens een tentoonstelling van kunstwerkjes gemaakt door onze jongeren.  Hiervoor zet het centrum een pendeldienst in opdat u ook dit zorgeloos kan bezoeken.

  • In juli kreeg het centrum 4 vrijwilligers over de vloer van de organisatie JOKA.  Mirte, Emma, Paulien en Alexandra kwamen een week logeren in het centrum en organiseerden allerlei activiteiten voor onze jongeren.