Sint-Truiden

Ons centrum

OC Sint-Truiden is één van de 18 opvangcentra voor asielzoekers in België die rechtstreeks worden beheerd door Fedasil. Het opvangcentrum...

Centra van Fedasil

Centrumpagina's

Nieuws

  • Op 23 juli maakte het opvangcentrum van Sint-Truiden een eigen facebook-profiel aan. Het profiel is bedoeld om contact te leggen tussen medewerkers van fedasil Sint-Truiden, buurtbewoners, partners en alle andere mensen die geïnteresseerd zijn in het reilen en zeilen van het opvangcentrum. Op het facebook-profiel vind je informatie over de voorbije activiteiten, de geplande activiteiten, nieuws, foto's en nog veel meer.

    Het profiel is te vinden onder de naam Fedasil Sint-Truiden. Wij hopen natuurlijk op heel wat vrienden. Wil jij ons helpen aan meer bekendheid? Like, en wordt vriend met ons profiel.

  • Samen werken aan een immens groot fresco, Kinderen tekenen, volwassenen mogen binnen hun lijntjes kleuren, Luisteren naar de boodschap van onze kinderen, Jong en oud, samen creatief

  • Elk jaar wordt op 20 juni Wereldvluchtelingendag internationaal gevierd.

  • Het opvangcentrum van Sint-Truiden opende op zondag 22 juni 2014 zijn deuren voor het publiek. Het thema van dit jaar was “Het traject “.