Sint-Truiden

OC Sint-Truiden is één van de opvangcentra voor asielzoekers in België die rechtstreeks worden beheerd door Fedasil. Het opvangcentrum...

Nieuws

 • Op woensdag 2 december stonden de Sint en zijn zwarte pieten (of waren het grieten?) paraat om de kinderen een onvergetelijke namiddag te bezorgen.

  De kinderen werden eerst feestelijk opgewarmd door Feestfabriek Benny en Lenny. Ambiance verzekerd! De Feestfabriek heeft duidelijk zijn naam niet gestolen en wist de sfeer er in te brengen.

  De Sint ziet natuurlijk alles en heeft elk kind kort aangesproken. Uiteraard trakteerde de Sint ook op lekkers.

  Dank u, Sinterklaasje... en vergeet niet ons volgend jaar opnieuw zoets te brengen!

 • Ter gelegenheid van de Internationale dag van de vrijwilliger zet Fedasil enkele vrijwilligers in de kijker. Zo bijvoorbeeld Tessa, die zorgt voor kinderanimatie in het opvangcentrum van Sint-Truiden.

 • Studenten UCLL vieren Dag van de Rechten van het Kind in asielcentrum Sint-Truiden.

 • Wij organiseerden op vrijdag 23 oktober een bijzondere wandeling in Sint-Truiden voor de bewoners van het opvangcentrum.

 • 26 oktober staat voor Hogeschool PXL in het teken van de vluchtelingencrisis en daarom organiseren zij een 'Forum Vluchteling in Limburg' waaraan wij als opvangcentrum voor asielzoekers zullen deelnemen